Elina Havu
Uutiset

Hae Skilla ry:n hallituksen opiskelijajäseneksi

Haemme alumni- ja ammattiliiton kehittämisestä ja opiskelijoiden äänen esiin tuomisesta kiinnostunutta opiskelijaa toimimaan hallituksen jäsenenä.

Skilla ry:n sääntöjen mukaisesti hallitukseen valitaan äänivaltainen opiskelijajäsen, jonka toimikausi on poikkeuksena muihin hallituksen jäseniin yksi vuosi.

Haemme alumni- ja ammattiliiton kehittämisestä ja opiskelijoiden äänen esiin tuomisesta kiinnostunutta opiskelijaa toimimaan hallituksen jäsenenä. Tule siis mukaan hallitukseen vaikuttamaan!

Hallitustyössä pääset mukaan tekemään tärkeää työtä jäsenten ja etenkin opiskelijoiden hyväksi ja saat samalla itse laajan yhteistyökumppaniverkoston sekä upeita kokemuksia, joita voit hyödyntää myös opinnoissasi sekä työelämään siirtyessäsi.

Hallituksen kokouksia on noin 8–10 vuodessa, minkä lisäksi hallituksen jäsenet osallistuvat toimikuntatyöskentelyyn sekä edustavat järjestöä jäsen- ja sidosryhmätilaisuuksissa. Hallituksen jäseniltä toivotaan valmiutta ilta- ja viikonlopputilaisuuksiin sekä sitoutumista hallitustyöhön ja järjestön toimintaan.

Hallituksessa teet tärkeää työtä jäsenten ja etenkin opiskelijoiden hyväksi ja saat itse laajan yhteistyökumppaniverkoston sekä upeita kokemuksia, joita voit hyödyntää myös opinnoissasi sekä työelämään siirtyessäsi.

Olethan…

  • Skilla ry:n jäsen
  • kerännyt vähintään 60 opintopistettä
  • aktiivinen toimija opiskelijayhteisössäsi
  • aidosti kiinnostunut ammattiyhdistystoiminnasta ja sen kehittämisestä
  • valmis toimimaan opiskelijayhteisösi ja Skillan välisenä edustajana ja näkyvyyden lisääjänä ammattikorkeakoulullasi

Hallituksessa toimiminen ei edellytä aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta, aktiivinen asenne ja tekemisen ilo riittävät!

Kiinnostuitko? Toimi näin

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi toiminnanjohtaja Elina Havulle ennen syyskokousta. Kerro hakemuksessasi…

  • miten täytät hakuvaatimuksemme
  • miksi haet ko. paikkaa
  • millaisena näet Skilla ry:n tulevaisuuden opiskelijoiden kannalta.

Hallituksen opiskelijajäseneksi hakevien esittelyt julkaistaan verkkosivuillamme 10.11.

Kaikki ehdokkaat esittäytyvät myös syyskokouksessamme, joka järjestetään la 25.11. Clarion Hotel Helsingissä.

Ehdolle hallituksen opiskelijajäseneksi voi asettua myös ilman ennakkoilmoitusta syyskokouksessa.

Lisätietoja hallitustyöskentelystä voit kysyä puheenjohtaja Virpi Rouhiaiselta tai toiminnanjohtaja Elina Havulta matalalla kynnyksellä. Löydät heidän yhteystietonsa täältä.