Elina Havu
Uutiset

Kutsu ylimääräiseen yhdistyksen kokoukseen

Syyskokous päätti myydä yhdistyksen omistaman toimitilan, ja nyt on aika kokoontua hyväksymään toimitilan myynti saadun tarjouksen perusteella.


 

Kokous järjestetään hybridinä Teamsissa & Skillan toimistolla maanantaina 6.2.2023 klo 17.00.

Yhdistyksen syyskokous 2022 päätti, että yhdistyksen omistama, Kampissa sijaitseva toimitila, myydään. Toimisto meni ennen vuodenvaihdetta myyntiin, ja siitä saatiin kirjallinen tarjous 23.1.2023. Hallitus hyväksyi tarjouksen 24.-25.1.2023 pidetyssä sähköpostikokouksessaan ehdollisena niin, että lopullisen kaupan edellytyksenä on yhdistyksen kokouksen hyväksymä tarjous.

Kutsumme siten Sinut, hyvä jäsenemme, päättämään yhdistyksen omistaman toimitilan myynnistä! Lisäksi kokouksessa kerromme lisää uudesta, vuokratusta toimistosta ja muuttoon liittyvistä yksityiskohdista.

Lisätietoja kaupasta ja sen ehdoista voit lukea kokouksen esityslistasta, jossa kauppa ja sen ehdot on kuvattu tarkemmin.

Huom. Julkisesta esityslistan versiosta ostajan nimi on jätetty pois tietoturvasyistä.

Lämpimästi tervetuloa!

Voit ilmoittautua mukaan tämän linkin kautta.

Toivomme ensisijaisesti osallistumista etänä Teamsin kautta toimiston ollessa jo muuttopuuhissa. Mikäli haluat osallistua kokoukseen toimistolla, ilmoitathan siitä lisätietoja -kohdassa.

Tarjoamme 6.2.2023 klo 12.00 mennessä ilmoittautuneille kokouksen osallistujille R-kioskilta noudettavan kahvin/teen ja suklaapatukan. Koodi lähetetään tekstiviestitse.

Lähetämme Teams-linkin osallistujille vielä aamupäivällä 6.2.2023. Kokoukseen voi ilmoittautua 6.2.2023 klo 16.00 saakka.

Kysyttävää kaupasta tai yhdistyksen ylimääräisestä kokouksesta? Ota yhteyttä toiminnanjohtaja Elina Havuun (elina.havu@skillary.fi, p. 040 718 5845).

Jaa artikkeli