Tervetuloa osaksi Skillaa!

Teksti on julkaistu myös Liiketalous -lehden numerossa 1-2/2023.


 

Me Skillassa toivotamme uudet jäsenet tervetulleeksi osaksi kollegaverkostoamme ja luomaan uutta, yhteistä Skillaa. Olen ylpeä vireästä kollegaverkostostamme ja monipuolisista tapahtumistamme, jotka mahdollistavat kohtaamisia kasvotusten sekä etäyhteyksin. Järjestämme vuosittain useita hybridi- ja etätapahtumia, jotta voimme tarjota myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville jäsenillemme ammattitaitoa ja hyvinvointia tukevia koulutuksia ja aktiviteetteja.

Koen, että fuusioitumispäätös on tehty oikeilla perusteilla: laajentaa kollegaverkostoa, vahvistaa asemaamme osana ammattiliitto Akavan Erityisalojen yhteisöä ja saada lisää hartiavoimia edunvalvontatyöhön sekä mahdollistaa henkilökohtaista palvelua Skillan uusille jäsenille. Olemme ylpeästi osa Akavan Erityisaloja ja tämän monipuolista yhteisöä. Skillaan luotetaan ja meillä on ääni, jota käytämme niin liittoyhteisössä kuin yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Meille on tärkeää, että yksilöt tulevat kuulluksi. Jäsenillämme on mahdollisuus vaikuttaa matalalla kynnyksellä yhdistyksemme toimintaan, kuuntelemme jäsentemme palautetta ja toiveita herkällä korvalla. Kannustankin liittymään jo kesän aikana Skillan jäseneksi, osallistumaan aktiivisesti toimintaamme ja kasvattamaan ammattiverkostoa!

Teksti: Virpi Rouhiainen, Skilla ry:n hallituksen puheenjohtaja