Elina Havu
Uutiset

Terveisiä syyskokouksesta 2020: Varapuheenjohtajana jatkaa Kristiina Halme

Aito HSO:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin tänä vuonna koronatilanteen takia hybridinä marraskuun viimeisenä lauantaina.

Vuosikokous oli historiallisesti yhdistyksen viimeinen tällä nimellä. Viime hetkillä tapahtuneiden striimaajien sairastumisen tai koronakaranteeniin joutumisen takia yhdistyksen toimisto hoiti striimauksen itse, mutta ensimmäinen etäkokous sujui näistä kommelluksista huolimatta onnistuneesti! Paikalla yhdistyksen toimistolla olivat vain tärkeimmät kokousvirkailijat ja varapuheenjohtajaehdokas, muut osallistujat olivat mukana Teamsin kautta.

Syyskokous valitsi varapuheenjohtajan kaudelle 2021–2022 ja uusia jäseniä hallitukseen sekä hyväksyi ensi vuoden toiminta- ja taloussuunnitelman. Lisäksi kokous kuuli kokouksen alussa kolme puheenvuoroa. Ensimmäisenä Haaga-Helian Liiketoiminnan palveluratkaisujen ja kielten koulutusohjelmajohtaja Marjaana Halsas kertoo Haaga-Helian ajankohtaiset kuulumiset ja avasi muun muassa tulevaa koulutusuudistusta. Sen jälkeen yhdistyksen uusien verkkosivujen ja visuaalisen ilmeen tekijät, SiteLogicin Tomi Rinne ja graafikko Ida Timonen, esittelivät työn edistymistä. Yhdistyksemme uusittu ilme sai paljon kehuja ja ihastuneita reaktioita.

Varapuheenjohtajan kaudella 2021–2022 jatkaa kaksi edellistä vuotta varapuheenjohtajana toiminut Kristiina Halme. Jatkavien hallituksen jäsenten Virpi RouhiaisenPihla Steinbergin ja Iida Tuunaisen rinnalle hallitukseen kaksivuotiskaudelle 2021–2022 valittiin Pauliina Elgbacka jatkavana ja Aino Kimppa uutena hallituksen jäsenenä.

Lämpimät onnittelut kaikille valituille! Suuri kiitos myös väistyville hallituksen jäsenille Päivi Hyväriselle ja Katja Tujulalle.

Yhdistyksen jäsenmaksut vuodelle 2021 pysyivät pääosin samana.

Kristiina Halme: ”Arvostan suuresti, että saan jatkaa varapuheenjohtajana toisen kauden, kiitos luottamuksesta! Odotan innolla uuden nimemme ja ilmeemme julkistamista, verkostojemme monipuolisia kohtaamisia, avointa keskustelua, strategian jatkuvaa jalkautusta sekä yhdistyksemme äänen kuulumista niin nykyisten kuin uusienkin vaikutuskanavien ja kumppaneiden kanssa ja kautta. Pidämme hyvää huolta nykyisistä jäsenistä jaotamme lämmöllä vastaan sääntömuutoksemme mahdollistamat uudet jäsenet. Vuosi 2021 on meille monien mahdollisuuksien vuosi!”

Aino Kimppa: ”Olen todella innoissani liittymässä yhdistyksen hallituksen jäseneksi tulevalle kaksivuotiskaudelle. Aktiivisena jäsenenä jo vuosia toimineena ajattelin, että nyt on aika vihdoin ottaa askel vastuullisempiin tehtäviin itselleni tärkeässä yhdistyksessä. On hienoa päästä mukaan toimintaan nimen ja visuaalisen ilmeen muutoksen aikoihin. Muutos tuntuu jännittävältä ja samalla se avaa ovia uusille ideoille toiminnassa sekä näkyvyydessä.”

Pauliina Elgbacka: ”Tuntuu hyvältä jatkaa hallitustyötä kivassa porukassa.”