Elina Havu
Uutiset

Tule mukaan hallitukseen!

Oletko kiinnostunut hallitustyöstä omassa alumni- ja ammattijärjestössäsi? Haluatko luotsata yhdistystämme uusille, raikkaille urille ja olla mukana kehittämässä uuden ajan ammattijärjestöä? Miten sinun mielestäsi yhdistyksemme tulisi ajaa jäseniensä etua? Tule mukaan hallitukseen vaikuttamaan!

Varapuheenjohtaja- ja hallitushaku on nyt avoinna kaikille aktiivisille, järjestön toiminnasta kiinnostuneille jäsenille. Hallitustyössä pääset mukaan tekemään tärkeää työtä jäsenten hyväksi ja saat samalla itse laajan yhteistyökumppaniverkoston sekä upeita kokemuksia, joita voit hyödyntää myös työelämässä. Hallituksessa tulet lisäksi ensi vuonna tekemään töitä uuden nimen jalkauttamisen ja vakiinnuttamisen eteen.

Hallituksen kokouksia on noin 8 – 10 vuodessa, minkä lisäksi hallituksen jäsenet osallistuvat toimikuntatyöskentelyyn sekä edustavat järjestöä jäsen- ja sidosryhmätilaisuuksissa. Hallituksen jäseniltä toivotaan valmiutta ilta- ja viikonlopputilaisuuksiin sekä sitoutumista hallitustyöhön ja järjestön toimintaan. Hallituksen varapuheenjohtaja toimii puheenjohtajan ollessa estyneenä hallituksen puheenjohtajana ja on mukana työvaliokunnassa. Lisäksi varapuheenjohtaja edustaa yhdistystä monipuolisesti ja työskentelee puheenjohtajan ja toimiston kanssa yhdistyksen toiminnan edistämiseksi.

Hallituksessa toimiminen ei edellytä aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta, aktiivinen asenne ja tekemisen ilo riittävät!

Kiinnostuitko? Toimi näin

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi toiminnanjohtaja Elina Havulle 17.11. mennessä. Kerro hakemuksessasi, haetko varapuheenjohtajan paikkaa vai hallituspaikkaa sekä miksi haet ao. paikkaa ja millaisena näet Skilla ry:n tulevaisuuden.

Varapuheenjohtajaksi ja hallitukseen hakevien esittelyt julkaistaan jäsenen extranetissä 18.11. Varapuheenjohtaja- ja hallitusehdokkaat esittäytyvät myös syyskokouksessa 28.11.

Huom! Vaikka pyydämme esittelyjä halukkailta jo etukäteen, varapuheenjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi voi asettua vielä tämän jälkeenkin, esimerkiksi ilmoittautumalla syyskokouksessa.

Lisätietoja hallitustyöskentelystä voit kysyä puheenjohtaja Heli Huurtomaalta (heli.huurtomaa@aitohso.fi) tai toiminnanjohtaja Elina Havulta (elina.havu@aitohso.fi).