Elina Havu
Uutiset

Tutustu Ilonaan, Skillan uuteen järjestöassistenttiin!

Skillan toimistotiimiin liittyi maaliskuussa uusi assistenttityön ammattilainen, kun Ilona Hirvonen aloitti Skillan uutena järjestöassistenttina maanantaina 11.3. Vuokko Schoultzin titteli puolestaan vaihtui 1.3. järjestökoordinaattorista viestintä- ja markkinointikoordinaattoriksi. Toivotamme Ilonan lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme ja onnittelemme Vuokkoa uuden tittelin johdosta!


 

Ilona Hirvonen opiskelee viimeistä vuotta tradenomiksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet -linjalla.

Työharjoittelun Ilona suoritti Legal Assistant traineena Avance Asianajotoimistossa. Lisäksi hän on ollut aktiivinen yhdistystoiminnassa Haaga-Heliassa. Hän on toiminut on toiminut HSOY ry:n viestintävastaavana, varapuheenjohtajana sekä puheenjohtajana. Vuonna 2023 hänet nähtiin myös Skillan hallituksen riveissä opiskelijajäsenenä. Tällä hetkellä hän toimii myös Opiskelijakunta Helgan hallituksen puheenjohtajana.

– Ilmoituksen nähdessäni koin, että tämä on juuri sopiva työnkuva minulle aikaisemman työkokemukseni perusteella! Olen innoissani päästessäni mukaan toimiston tiimiin ja kehittämään omaa ammattitaitoani assistenttina, Ilona kertoo.

– Vapaa-aikani vietän Aino-koiran kanssa ja harrastan myös muodostelmaluistelua. Lisäksi nautin suuresti opiskelijatapahtumien kulissien takana työskentelystä!

Skillan toiminnanjohtaja Elina Havu on iloinen Ilonan liittymisestä osaksi Skillan toimiston tiimiä. Skillan ja Liiketalouden Liiton fuusion myötä yhdistyksen jäsenmäärä ja siten myös toimiston työmäärä on kasvanut, minkä vuoksi Skillan hallituksessa nähtiin uuden osa-aikaisen työntekijän palkkaamisen olevan paikallaan. Elina onkin tyytyväinen, että toimisto sai lisäkäsiä tekemiseen.

– On mahtavaa, että voimme nyt palvella kasvanutta jäsenmäärää entistä tehokkaammin! Ilona on heti osoittanut, että hän on tärkeä osa Skillan tiimiä, Elina lisää.

Vuokko Schoultzin, joka toimii vielä kevään ajan vakituisen järjestökoordinaattorin opintovapaan sijaisena, titteli muutettiin 1.3. alkaen viestintä- ja markkinointikoordinaattoriksi. Vuokko keskittyy kevään ajan mm. Verkkolehti Skillan kehittämiseen ja on tavattavissa ma-to. Ilona puolestaan keskittyy tapahtumahallintaan ja työskentelee n. 10 tuntia viikossa.

Löydät Ilonan, Elina ja Vuokon yhteystiedot täältä. Olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä toimistoon!

Jaa artikkeli