Maria Talvela
Uutiset

Vähimmäispalkkasuositus 2022–2024 julkaistu

Uusitussa vähimmäispalkkasuosituksessa on huomioitu yleinen palkankorotustaso.

Skillan ja Akavan Erityisalojen vähimmäispalkkasuositus vuosille 2022–2024 on julkaistu. Suosituksen mukaisia palkkoja korotetaan 1.5.2022 yleiskorotuksella, jonka suuruus on 2 prosenttia ja 1.5.2023 yleiskorotuksella, jonka suuruus on 2 prosenttia.

Suositus koskee yksityisellä sektorilla työskenteleviä jäseniämme ja on voimassa 1.5.2022–30.4.2024. Uusitussa vähimmäispalkkasuosituksessa on huomioitu yleinen palkankorotustaso. Käytä palkkasuositusta esim. hakiessasi uutta työpaikkaa, palkkaneuvotteluissa tai työtehtävien muuttuessa.

Tutustu vähimmäispalkkasuositukseen >>

Skilla ry:n jäsenet työskentelevät monipuolisissa kaupallisissa ja hallinnollissa tehtävissä eri tehtävänimikkeillä muun muassa yksityisen palvelualan, tietoliikenteen, teollisuuden, kaupan ja järjestöjen palveluksessa. Tyypillisiä tehtävänimikkeitä ovat esimerkiksi johdon sihteeri/assistentti, markkinointiassistentti/-koordinaattori, hr-assistentti/-koordinaattori, toimistosihteeri/-assistentti, viestintäassistentti, toimistopäällikkö, viestintäpäällikkö ja hr-päällikkö.

Jaa artikkeli