Vuokko Schoultz
Tiedotteet

Virity & Verkostoidu – Osaajia tarvitaan aina: Tulevaisuus, työ ja asiantuntijuus

Mikä on ChatGPT, ja miksi siitä puhutaan juuri nyt? Miten tekoäly voi auttaa organisaatiotasi kehittymään? Entä minkä vuoksi tulevaisuuden osaaja tarvitsee esiintymistaitoja?

Tule ottamaan selvää Skillan Virity & Verkostoidu -seminaariin pe 24.11.2023 Clarion Hotel Helsinkiin! Tulevaisuuden työelämässä menestyvät yritykset ja organisaatiot, jotka uskaltavat ottaa rohkeasti härkää sarvista uusien haasteiden edessä. Tekoäly tulee – ja me skillalaiset olemme valmiita. Osaajia tarvitaan aina!

Ilmoittautuminen alkaa ke 30.8.2023 klo 18.00 – ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella! Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti. Seminaarin hinnastoon voit tutustua tämän sivun alalaidassa.

Lämpimästi tervetuloa virittymään, verkostoitumaan ja voimaantumaan uuden oppimisesta!


Virity & Verkostoidu

Osaajia tarvitaan aina: Tulevaisuus, työ ja asiantuntijuus

Pe 24.11.2023, Clarion Hotel Helsinki (Tyynenmerenkatu 2, Helsinki)

Aram Aflatuni

Tilaisuuden juontaa mediayhtiön toimitusjohtaja, kouluttaja ja avustustyöntekijä Aram Aflatuni.

Ohjelma

Klo 11–11.45 Kollegalounas

Nauti ravitseva lounas (kala/kasvis) ja virittäydy päivän aiheisiin kollegoiden kesken!

Klo 12.00–12.20 Tilaisuuden avaus

Henri ”Henkka” Hyppönen

Klo 12.30–13.15 Keynote: Tulevaisuuden työelämä ei ole valmis, sitä rakennetaan parhaillaan

Tietokirjailija, Chief Innovation Officer (Global) ja sarjayrittäjä Henri ”Henkka” Hyppönen. 

Tulevaisuuden odottaminen on jokseenkin huono tapa valmistautua tulevaisuuden työelämään. Työn tulevaisuutta ei ole olemassa, sillä sitä luodaan parhaillaan, ja meillä kaikilla on mahdollisuus osallistua siihen. Ihmisellä on vankka ja tärkeä rooli tulevaisuuden työelämässä myös tekoälyn aikakaudella. Oleellisinta ei ole se mitä ihmiset ja koneet tekevät erikseen, vaan se mitä ihmisen ja koneen yhteistyöstä seuraa, ja mitä on olla ihminen tulevaisuuden työelämässä.

Klo 13.30–14.15 Keynote: Työn muutos ja teknologia – ChatGPT Edition

Antti Merilehto

Yrittäjä, teknologiasijoittaja ja tietokirjailija Antti Merilehto

Miten työ ja erityisesti tietotyö muuttuu tekoälytyökalujen myötä? Kun kaikilla on sähköpostissa tekoälyavustin, kuka enää lukee mailit? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Antti Merilehdon puheenvuorosta joka käsittelee ChatGPT:n vaikutusta työhön. Antin puheenvuoro kannustaa rohkeasti kokeilemaan, millaista on työ tekoälytyökaverin kanssa. Kaikki työ, jossa arvoa tuotetaan näppäimistöllä tulee muuttumaan  – miten sinun työsi muuttuu? Tule mukaan kuulemaan viimeisimmät ideat!

Klo 14.30–15.15 Osaajakahvit

Nauti kahvit yhdessä kollegan kanssa ja vaihda ajatuksia puheenvuoroista. Tutustu yrityskumppaneidemme ständeihin ja luo arvokkaita kontakteja!

Klo 15.15–16.15 Esiintymisvalmennus

Jenni Janakka

Kirjailija ja puhetaiteilija Jenni Janakka

Jenni Janakka on kirjailija ja puhetaiteilija. Hän on koko ikänsä esiintynyt erilaisilla lavoilla, erilaisille yleisöille. Esiintymisvalmennuksessa Jenni jakaa tietouttaan siitä, miten olla läsnä kulloisenkin yleisön kanssa, ja kuinka kommunikoida niin, että yleisön on helppo nauttia sisällöstä. Miten hallita jännitystä? Miten jättää jälki?

Jenni on tunnettu Röyhkeyskoulunsa lisäksi podcasteista Himocast ja Mielipäiväkirja. Hän on myös käsikirjoittanut ja ohjannut tv-sarjaa Hyvät ja huonot uutiset.

Klo 16.20 Kiitokset ja loppusanat

Klo 17.00–20.00 Cocktailtilaisuus

Seminaarin huipennus, jossa pääset nauttimaan yhdistyksen nimikkodrinkistä: Skilla-cocktailista tai -mocktailista! Tilaisuudessa esiintyy X-Factorista tuttu laulaja Ella Tepponen.

Tapahtumassa on myös paikalla huippuvalokuvaaja valmiina ikuistamaan sinut ja kollegasi.


Seminaarin hinnasto

Skillan jäsenen hinta – 199 €

Tavallinen hinta (hinta niille, jotka eivät ole Skillan jäseniä) – 299 €

Skillan opiskelijajäsenen hinta – 49 € (20 paikkaa)

Haluaisitko yöpyä Clarion Hotel Helsingissä upean seminaaripäivän päätteeksi? Clarion Hotel Helsinki tarjoaa majoittuville osallistujille varauskoodia EVENTS, jonka mainitsemalla saat 15 % alennusta päivän hinnasta. Tarjouskoodi on käytössä kaikkiin huoneluokkiin, niin kauan kuin hotellihuoneita riittää. Varaukset varauskoodilla EVENTS voit tehdä helposti osoitteessa www.strawberry.fi

Skilla järjestää syyskokouksen la 25.11.2023 Clarion Hotel Helsingissä. Kokouskutsu lähetetään ja ilmoittautuminen avataan myöhemmin syksyllä. Alennus kannattaa siis hyödyntää, mikäli haluat nauttia upeasta seminaari- ja kokousviikonlopusta kanssamme!


Ilmoittautumis- ja peruutusehto

Huomiothan, että ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksut laskutetaan etukäteen. Maksuohjeet lähetetään viikolla 43. Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta 22.10.2023 mennessä. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Lääkärintodistuksella osallistumisen voi perua veloituksetta ennen tapahtumaa. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme koko osallistumismaksun. Estyneen osallistujan tilalle voidaan ilman lisäkustannuksia vaihtaa toinen henkilö samasta yrityksestä. Tapahtuman järjestävä Skilla ry varaa oikeuden muuttaa tapahtumaa tai peruuttaa tilaisuuden tilanteen niin vaatiessa.
Jaa artikkeli