WEBINAARIT

Etäjooga: Slow Flow

Ajankohta 15.11.2023 kello 17.00‐18.00
Sijainti
Microsoft Teams
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Skilla tarjoaa jäsenilleen syksyllä 2023 ihanan viiden etänä järjestettävän joogakerran kokonaisuuden. Tämä on neljäs tunti, jota seuraa Joulujooga. Tunnit meille järjestää Sagayoga. Kokonaisuus järjestetään yhteistyössä Kumula ry:n sekä Museo- ja kulttuuriperintöalan ammattiliitto MAL ry:n kanssa. Osallistumislinkki lähetään osallistujille ennen tapahtumaa. 


Lämpöä nostattava, mutta hidas ja kaikentasoisille sopiva harjoitus. Keskitymme enemmän asentojen linjauksiin ja siirtymiin kiirehtimättä niiden läpi. Haastetaan kehoa ja mieltä hitaudella.

Varusteet: Joogamatto tai alusta riittää. Päälle mukavat vaatteet joissa on hyvä liikkua!

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 21.6.2023 klo 18.00. Ilmoittaudu viimeistään edellisenä päivänä 14.11.2023 klo 23:59.

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!


Tutustu opettajaamme Sagaan!

Saga Turtiainen on opettajana kannustava ja inspiroiva. Hänelle on tärkeää välittää jokaisella tunnilla kaikille ymmärrys siitä, että viisaus ja voima löytyvät meistä itsestämme. Keholliset harjoitukset matolla ovat yksi tapa luoda läsnäoloa, laajentaa tietoisuutta ja kehittää itsetuntemustamme löytääksemme voimamme lähteen. Kun löydämme yhteyden sisimpäämme, kaikki on mahdollista. Ryhmän voima ja energia antavat Sagalle inspiraatiota kehittyä jatkuvasti opettajana. Sagayogan perustamisen jälkeen 2017 Saga on opettanut tuhansia tunteja studiollaan, yritysasiakkailleen ja nyt myös perustamassaan retriittikodissa Villa Sagassa. Ihmisten kohtaaminen ja tunnelman luominen ovat Sagan vahvuuksia.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu