Elina Havu
Uutiset

Hae Skilla ry:n hallitukseen

Oletko kiinnostunut hallitustyöstä omassa alumni- ja ammattijärjestössäsi? Haluatko luotsata yhdistystämme tulevaisuuteen ja olla mukana kehittämässä uuden ajan ammattijärjestöä? Miten sinun mielestäsi yhdistyksemme tulisi ajaa jäsentensä etua?

Tule mukaan hallitukseen vaikuttamaan!

Skilla ry hakee puheenjohtajaa, 3–4:ää hallituksen jäsentä sekä ensimmäistä kertaa äänivaltaista opiskelijajäsentä. Hallitustyössä pääset mukaan tekemään tärkeää työtä jäsenten hyväksi ja saat samalla itse laajan yhteistyökumppaniverkoston sekä upeita kokemuksia, joita voit hyödyntää myös työelämässä.

Hallituksen kokouksia on noin 8–10 vuodessa, minkä lisäksi hallituksen jäsenet osallistuvat toimikuntatyöskentelyyn sekä edustavat järjestöä jäsen- ja sidosryhmätilaisuuksissa. Hallituksen jäseniltä toivotaan valmiutta ilta- ja viikonlopputilaisuuksiin sekä sitoutumista hallitustyöhön ja järjestön toimintaan. Hallituksen puheenjohtaja on lisäksi mukana työvaliokunnassa, edustaa yhdistystä monipuolisesti ja työskentelee yhdessä toimiston kanssa yhdistyksen toiminnan edistämiseksi.

Hallituksessa toimiminen ei edellytä aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta, aktiivinen asenne ja tekemisen ilo riittävät!

Kiinnostuitko? Toimi näin

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi toiminnanjohtaja Elina Havulle 16.11. mennessä. Kerro hakemuksessasi…

  1. Haetko puheenjohtajan paikkaa vai hallituspaikkaa
  2. Miksi haet ko. paikkaa
  3. Millaisena näet Skilla ry:n tulevaisuuden

Äänivaltaisen opiskelijajäsenen hakuohje julkaistaan verkkosivuillamme ke 13.10.

Puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi hakevien esittelyt julkaistaan verkkosivuillamme 17.11. Puheenjohtaja- ja hallitusehdokkaat esittäytyvät myös syyskokouksessa 27.11.

Ehdolle puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi voi asettua myös ilman ennakkoilmoitusta syyskokouksessa.

Lisätietoja hallitustyöskentelystä voit kysyä puheenjohtaja Heli Suomivuorelta tai toiminnanjohtaja Elina Havulta.

Aino Kimppa, hallituksen jäsen:

Ensimmäinen vuosi Skillan hallituksessa on tuonut minulle juuri sitä mitä lähdin hakemaan: olen oppinut paljon lisää yhdistyksen toiminnasta, päässyt ideoimaan tapahtumia jäsenistölle sekä pitämään yhteyttä uusien ja vanhojen tuttujen kanssa kaikista vuoden haasteista huolimatta. Uskon, että mitä enemmän pääsemme taas ensi vuonna näkemään jäsenistöä kasvokkain, sitä hauskempaa meillä tulee vielä olemaan. Meillä on myös hallituksen kesken ollut niin kivaa, että ensi vuotta on ilo odottaa!

Heli Suomivuori, puheenjohtaja:

Yhteisömme on avoin ja osoittaa tukensa, mistä olen ollut erityisen kiitollinen hallitusjäsenestä puheenjohtajaksi siirtyessäni. Suosittelen lämpimästi sekä hallitusjäseneksi että puheenjohtajaksi hakemista: meillä on ollut hyvä vauhti päällä koronasta huolimatta, ja ennustan, että hallitustyöskentely pyrähtää lentoon, kun pystymme taas näkemään toisiamme säännöllisesti.

Puheenjohtajan terveiset kokonaisuudessaan
Jaa artikkeli