Virpi Rouhiainen
Uutiset

Puheenjohtajan terveiset: puheenjohtaja- ja hallitushaku avattu!

Skillan väistyvä puheenjohtaja Heli Suomivuori kirjoittaa, millaista on ollut työskennellä Skillan hyväksi korona-aikana. Vaikka kuluneet puolitoista vuotta ovat olleet poikkeuksellisia, niihin on mahtunut paljon ihania hetkiä.

Kaksi vuotta meni aivan hujauksessa, enkä olisi ikinä voinut kuvitella, millaiset kaksi vuotta näistä tulee. Kun aloitin tammikuussa 2020, korona oli vielä pienenpieni huoli Wuhanissa, ja sen uskottiin katoavan muutamassa kuukaudessa. Pandemian aiheuttamista mutkista huolimatta olemme yhdistyksenä saaneet tehtyä hyviä päätöksiä ja vietyä mahtavia projekteja maaliin, päällimmäisenä mielessäni nimenmuutos ja hallituksen opiskelijajäsenen muuttaminen puhe- ja läsnäolo-oikeudellisesta äänivaltaiseksi hallituksen jäseneksi.

"Kun mihinkään ei päässyt eikä oikein mitään voinut tehdä, koin valtavan merkitykselliseksi työskennellä hallituksen kanssa teidän jäsenten eteen."

Pandemiasta huolimatta olen ollut iloinen saadessani tehdä tätä työtä hallitustemme kanssa, vaikka ajoittain onkin tuntunut kuin matto olisi vedetty alta: peruimme tapahtumia, joista olisi ollut hyötyä samasta syystä, kuin niitä peruttiin, ja jouduimme pitämään etäisyyttä, kun olisimme halunneet olla lähellä ja tukea toisiamme muutenkin kuin tekstinä näytöllä tai kasvoina ruudulla. Kun mihinkään ei päässyt eikä oikein mitään voinut tehdä, koin valtavan suurta & tärkeää merkityksellisyyden tunnetta tehdessäni yhteistyötä vuosien 2020 ja 2021 hallitusten kanssa teidän jäsenten eteen.

"Suosittelen lämpimästi sekä hallitusjäseneksi että puheenjohtajaksi hakemista."

Yhteisömme on avoin ja osoittaa tukensa, mistä olen ollut erityisen kiitollinen hallitusjäsenestä puheenjohtajaksi siirtyessäni. Suosittelen lämpimästi sekä hallitusjäseneksi että puheenjohtajaksi hakemista: meillä on ollut hyvä vauhti päällä koronasta huolimatta, ja ennustan, että hallitustyöskentely pyrähtää lentoon, kun pystymme taas näkemään toisiamme säännöllisesti.

Olen päättänyt olla hakematta puheenjohtajuuden jatkokautta, sillä tässä hetkessä itselleni sopii vähemmän aikaavievä rooli yhdistyksen toiminnassa. Tulen pysymään aktiivina mukana, ja haluan kokea kanssanne rajoitusten poistumisen ja koronan jälkeisen uuden ajan, tavata taas ihmisiä ja nauttia tapahtumista & kulttuurista. Toivottavasti nähdään marraskuun syyskokouksessa!


Heli Suomivuori on toiminut Skillan hallituksen puheenjohtajana vuosina 2020–2021, Skillan hallituksen jäsenenä vuonna 2020 ja aktiivina vuodesta 2016 alkaen.