Elina Havu
Uutiset

Yhdistyksen toimitila myydään

Yhdistyksen 6.2. järjestetty ylimääräinen yhdistyksen kokous päätti hyväksyä saadun ostotarjouksen. Skilla muuttaa uusiin tiloihin Kruununhakaan huhtikuun aikana.

Yhdistyksen syyskokous 2022 päätti, että yhdistyksen omistama, Kampissa osoitteessa Eerikinkatu 20 C 37 sijaitseva toimitila, myydään. Toimisto meni ennen vuodenvaihdetta myyntiin, ja siitä saatiin kirjallinen tarjous 23.1.2023. Hallitus hyväksyi tarjouksen 24.-25.1.2023 pidetyssä sähköpostikokouksessaan ehdollisena niin, että lopullisen kaupan edellytyksenä oli yhdistyksen kokouksen hyväksymä tarjous, ja se kokouksessa nyt saatiin.

Voit lukea lisää hyväksytystä tarjouksesta sekä kokouksen kulusta kokouksen tarkistetusta pöytäkirjasta.

Vaikka kaupat toimistosta lyödään lukkoon jo helmikuun aikana, toimiston hallintaoikeus siirtyy ostajalle vasta huhtikuussa. Skillan toimisto muuttaa tuolloin Kruununhakaan, Specia ry:ltä vuokrattavaan toimitilaan (os. Snellmaninkatu 19–21 F 13, 00170 Helsinki). Jatkossa tulemme siten käyttämään jäsentapahtumissa Specian tarjoamaa, isohkoa ja tunnelmaltaan erinomaista kokoustilaa. Järjestämme myös pienen tupaantuliaistilaisuuden erikseen ilmoitettavana ajankohtana, jolloin jäsenistö on tervetullut tutustumaan uusiin tiloihin.

Skillan arkistot muistoineen ja valokuvineen siirretään kevään aikana Toimihenkilöarkistoon. Järjestämme toimistolla ennen muuttoa, maalis-huhtikuun vaihteessa, pienet läksiäiskahvittelut, jolloin jäsenet voivat vielä tulla muistelemaan ja käymään vaikkapa vanhoja valokuvia läpi ennen niiden luovuttamista arkistoon. Lisäksi läksiäisten ohella on luvassa ”rompetori”, jossa nimestään huolimatta on jaossa toimistolta yli jäävää, hyväkuntoista tavaraa. Toimiston arvokkaat tavarat puolestaan myydään, ja niistä jaetaan myynti-ilmoitukset myös yhdistyksen somekanavissa.

Lisätiedot: Toiminnanjohtaja Elina Havu, elina.havu@skillary.fi, 040 718 5845.

 

Jaa artikkeli