TAPAHTUMAT

Approetkot: Skumpalle Skillan kanssa

Ajankohta 08.03.2022 kello 14.00‐15.30
Sijainti
Helga Kitchen, Haaga-Helian Pasilan kampus
ilmoittaudu

LIIDI, SEBBA tai muu tuleva hallinnon ja toimistotyön asiantuntija, Skilla kutsuu sinut etkoilemaan ennen orientaatioapproja!

Aika: 8.3. klo 14–15.30
Paikka: HSOY:n toimiston edusta, Helga Kitchen

Tarjolla alkoholitonta skumppaa* sekä approseuraa. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita, mutta klikkaa itsesi ihmeessä mukaan Facebook-tapahtumaan.

*Alkoholin nauttiminen on kielletty koulun tiloissa, mutta 17.3. järjestettävillä keilaus-aftereillamme tarjolla on myös kuplia, tervetuloa sinne!

Skilla ry on hallinnon ja toimistotyön korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden ammatti- ja alumnijärjestö. Moninainen, noin 2000-jäseninen järjestömme edustaa yli 300 tehtävänimikettä, ja joukkoomme kuuluu eri alojen assistentteja ja asiantuntijoita sekä esihenkilöitä.


LIIDI, SEBBA or other future admin and office expert, Skilla would like to invite you to a pre-party before the orientation appro!

When: 8th March at 14–15:30
Where: in front of the HSOY headquarters, Helga Kitchen

There will be non-alcoholic sparkling wine* and company for the appro. No sign-up required, but check yourself in to our Facebook event.

*Alcohol consumption isn’t allowed in the school premises, but there will be bubbles at our Bowling Afterwork on 17th March, welcome!

Skilla ry is a trade and alumni organisation for highly educated admin and office expert. Our 2000 members represent over 300 various job titles ranging from assistant to expert and managerial positions.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu