Green Office

Skilla ry on sitoutunut noudattamaan WWF Green Office- kriteereitä.

WWF Green Office on ympäristöjärjestelmä, joka toimii yrityksen tai organisaation ympäristöjohtamisen välineenä. Green Officen tarjoaman valmiin mallin pohjalta olemme rakentaneet Skillan tarpeisiin sopivan ympäristöohjelman, jonka mukaan pienennämme toimintamme hiilijalanjälkeä ja käytämme luonnonvaroja vastuullisesti.

Meille on myönnetty WWF Green Office -sertifikaatti 21.9.2022. Sertifikaatti on tunnustus siitä, että yhdistyksemme ympäristöjärjestelmän toiminta vastaa ulkoisesti asetettuja kriteerejä ja että olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen. Raportoimme WWF:lle vuosittain tavoitteiden etenemisestä ja jatkamme vuosittain ympäristöohjelmamme kehittämistyötä. Toimintasuunnitelmassa ja toimintakertomuksessa on vuodesta 2023 lähtien oma kohtansa Green Office -työlle.

Kehitystoimintamme painottuu vuosina 2022–2023 viestintään ja hankintoihin. Syyskokouksen 2022 jälkeen muokkaamme ympäristöohjelmaa sen mukaan, myydäänkö yhdistyksen omistama toimitila vai ei.

Teemme toiminnassamme ympäristöohjelmamme mukaan mm. seuraavaa:

  • Julkaistaan teema-artikkeleita ja -blogeja, osittain yhteistyössä WWF:n kanssa.
  • Tehdään uutiskirjenostot Green Officesta.
  • Tehdään someviestintää mm. WWF:n ympäristöteemaisista tapahtumista.
  • Lisätään hankinnoista vastaavien jäsenten osaamista ympäristövastuun huomioimisessa (koulutus ja verkkolehden artikkelit).
  • Kehitetään tapa viestiä yhteistyökumppanien ympäristövastuullisuudesta.
  • Huomioidaan ympäristövastuullisuus ja Green Office yhteistyökumppanien valinnassa.
  • Lisätään huomattavasti enemmän kasvisruoan määrää yhdistyksen sisäisissä tarjoiluissa.
  • Sisällytetään toimitilan myynnistä tehtävään selvitykseen ympäristönäkökulma sekä ympäristövastuullinen sijoittaminen.

Kiinnostuitko WWF Green Officesta?

Skillan jäsenenä voit olla suoraan yhteydessä Mikko Kuiriin, joka toimii Green Officen asiakkuuspäällikkönä. Mikko tarjoaa sinulle lisätietoa mm. Green Office -yhteistyöstä ja -sopimuksista. Mainitsethan ollessasi Mikkoon yhteydessä, että olet Skillan jäsen.

Mikko Kuiri
p. 040 559 1751
etunimi.sukunimi@wwf.fi

LUE LISÄÄ GREEN OFFICESTA