WEBINAARIT

Etäjooga: Yin

Ajankohta 10.04.2024 kello 17.00‐18.00
Sijainti
Microsoft Teams (osallistumislinkki lähetetään tapahtumapäivänä)
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Skilla tarjoaa jäsenilleen keväällä 2024 ihanan neljän etänä järjestettävän joogakerran kokonaisuuden. Tämä on toinen tunti, jota seuraavat After Work ja Restoratiivinen jooga. Tunnit järjestää Sagayoga. Kokonaisuus järjestetään yhteistyössä Kumula ry:n sekä Museo- ja kulttuuriperintöalan ammattiliitto MAL ry:n kanssa. Osallistumislinkki lähetään osallistujille ennen tapahtumaa tapahtumapäivänä. 


Rauhoittava, meditatiivinen ja palauttava harjoitus. Asennoissa viivytään pitkään, nautitaan hetken pysähtymisestä ja annetaan kehon avautua! Pukeudu lämpimästi ja mukavasti, ja nappaa lähellesi vilttejä tai tyynyjä joogamaton tai alustan lisäksi. Kaikentasoisille sopiva harjoitus.

Tunnin soittolistan löydät täältä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään tapahtumapäivänä 10.4. klo 12.00.

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!


Tutustu opettajaamme Sagaan!

Saga Turtiainen on opettajana kannustava ja inspiroiva. Hänelle on tärkeää välittää jokaisella tunnilla kaikille ymmärrys siitä, että viisaus ja voima löytyvät meistä itsestämme. Keholliset harjoitukset matolla ovat yksi tapa luoda läsnäoloa, laajentaa tietoisuutta ja kehittää itsetuntemustamme löytääksemme voimamme lähteen. Kun löydämme yhteyden sisimpäämme, kaikki on mahdollista. Ryhmän voima ja energia antavat Sagalle inspiraatiota kehittyä jatkuvasti opettajana. Sagayogan perustamisen jälkeen 2017 Saga on opettanut tuhansia tunteja studiollaan, yritysasiakkailleen ja nyt myös perustamassaan retriittikodissa Villa Sagassa. Ihmisten kohtaaminen ja tunnelman luominen ovat Sagan vahvuuksia.


 

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu