WEBINAARIT

Etäjooga: Yin

Ajankohta 01.11.2023 kello 17.00‐18.00
Sijainti
Microsoft Teams
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Skilla tarjoaa jäsenilleen syksyllä 2023 ihanan viiden etänä järjestettävän joogakerran kokonaisuuden. Tämä on kolmas tunti, jota seuraavat Slow Flow ja Joulujooga. Tunnit meille järjestää Sagayoga. Kokonaisuus järjestetään yhteistyössä Kumula ry:n sekä Museo- ja kulttuuriperintöalan ammattiliitto MAL ry:n kanssa. Osallistumislinkki lähetään osallistujille ennen tapahtumaa. 


Rauhoittava, meditatiivinen ja palauttava harjoitus. Viivymme asennoissa pitkään, ja tuemme niitä mahdollisin kotoa löytyvin erilaisin pehmein apuvälinein. Keskitymme rauhoittamaan hermostoa erityisesti pitkillä eteentaivutuksilla.

Varusteet: Joogamatto tai alusta, vilttejä ja tyynyjä mukaan. Päälle mukavat ja lämpimät vaatteet!

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 21.6.2023 klo 18.00. Ilmoittaudu viimeistään edellisenä päivänä 31.10.2023 klo 23:59.

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!


Tutustu opettajaamme Alisaan!

Alisa on joogaopettajana leikkisä, lämmin ja luova. Hänen tunneillaan pääse kokemaan aina jotain uutta, turvallisessa ja lempeässä ympäristössä. Hän on ehtinyt työskennellä useiden erilaisten ryhmien kanssa vuosien aikana, ja kohtaa aina jokaisen oppilaansa sydämmellisesti. 

 

 

 

 

 

 


 

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu