TAPAHTUMAT

Hyvän mielen after work: Skilla pomppii @ Rush Trampoliinipuisto

Ajankohta 21.03.2023 kello 17.30‐18.30
Sijainti
Rush Trampoliinipuisto, Valimotie 25 A, Helsinki
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Skillan jäsen, lämpimästi tervetuloa Rush Trampoliinipuistoon pomppimaan! Trampoliinipuisto sijaitsee Pitäjänmäessä Valimon aseman lähellä, jolloin Helsingin Rautatieasemalta matka kestää noin 10 minuuttia. Pomppiminen yhdessä kollegoiden kanssa on tehokas tapa karistaa arjen kiireet ja stressi! Tutustu ennen ilmoittautumista trampoliinipuiston turvallisuusohjeisiin.

Varusteet: Tavalliset liikuntavaatteet ja juomapullo. Skilla tarjoaa pakolliset trampoliinisukat pomppimista varten paikan päällä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 1.2.2023 klo 19.00. Tapahtuman maksimiosallistujamäärä on 10, mutta voimme mahdollisesti lisätä paikkoja, mikäli halukkaita osallistujia ilmoittautuu tätä enemmän. Ilmoittaudu siis jonoon!

Esteettömyys: Tapahtuma ei ole aktiviteetin luonteen vuoksi valitettavasti esteetön. Skilla järjestää kuitenkin myös tapahtumia, jotka ovat esteettömiä. Lämpimästi tervetuloa!

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu