TAPAHTUMAT

Hyvän mielen afterit: ART & RELAX

Ajankohta 03.04.2024 kello 17.00‐19.00
Sijainti
Skilla ry:n toimisto (Snellmaninkatu 19–21 F 13, Helsinki)
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Lämpimästi tervetuloa taidetyöpajaan!

Tässä mieltä virkistävässä taidetyöpajassa vain mielikuvitus on rajana.  Voit pysähtyä hetkeksi, keskittyä itseesi ja unohtaa päivän kiireet uppoutumalla värien maailmaan. Mitään ei tarvitse osata etukäteen eikä väärin voi tehdä – tärkeintä on rentoutua ja heittäytyä hetkeen. Työpajan vetää kuvataitelija Eeva Halme. Tilaisuus järjestetään kaupallisessa yhteistyössä.

Ohjelma

  • Alkurentoutus
  • Jännityksen poistaminen kevyillä liikesarjoilla
  • Piirustusta ja maalausta paperille, ohjatusti musiikin inspiroimana
  • Väreillä leikkimistä ja rohkeita kokeiluja eri työvälineillä
  • Loppurentoutus
  • Keskustelua prosessin herättämistä ajatuksista ja töiden ihastelua (maalaukset kuivuvat)
  • Tilaisuuden lopuksi tarjolla on pientä purtavaa ja juotavaa.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen alkaa pe 19.1.2024 klo 16.00. Tilaisuuden maksimiosallistujamäärä on 15 hlö, joten ilmoittauduthan ajoissa! Ilmoittaudu viimeistään 27.3.2024.

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!


Eeva Halme Art – taidetyöpajoista yleisesti

  • Taidetyöpajoissa hyödynnetään luovaan prosessiin ja taideterapiaan perustuvia helppoja piirtämis- ja maalausharjoituksia, musiikkia, hyvää oloa edistäviä Qigong-liikkeitä sekä keskittymistä lisääviä Mindfulness-harjoituksia. Eri ilmaisutavoilla haetaan inspiraatiota, innostumista, rohkeutta sekä kehon ja mielen tasapainoa.
  • Ohjaajana luovuusvalmentaja ja kuvataiteilija Eeva Halme, Suomen Taiteilijat Ry:n jäsen.

Mitä: Toimistolla pidettävä 1,5h ohjattu taidetyöpaja, jossa piirretään ja maalataan rennosti omaan tyyliin helppojen ja hauskojen ohjeiden avulla. Jokainen pääsee taiteilemaan kaksi omaa teosta paperille.

Kenelle: Kaikille, joita kiinnostaa uuden kokeileminen, hetkeen heittäytyminen ja käsillä tekeminen. Taideterapiaan perustuvat tehtävät auttavat rentoutumaan ja keskittymään, erittäin hyvä tapa katkaista arjen hektisyys tai jumissa olevat ajatukset. Taidetyöpajoja voidaan hyödyntää yrityksissä liiketoiminnan tavoitteita tukien tai työhyvinvointia ja motivointia lisäämään.

Kenelle ei: Sopii kaikille toimialasta tai työtehtävästä riippumatta. Kaikki käytettävät värit ovat turvallisia, vesiliukoisia ja ympäristöystävällisiä.

Missä: Toimistolla, juhlatilassa tai virkistyspäivän tiloissa, kunhan lähellä on vesipiste. Työpajaan voi osallistua myös etänä, jolloin tarvittavat materiaalit lähetetään etukäteen jokaiselle osallistujalle.

Milloin: Tyky/virkistyspäivän yhteydessä, strategia/myynti/kick off-päivän alussa antamaan inspiraatiota päivään tai rentouttamaan päivän aikana. Tiimien koulutus/valmennuspäivien yhteydessä lisäämään yhteishenkeä ryhmätyönä tai yksilötyönä auttamaan omaa luovuutta, jaksamista ja oman työn arvostusta.


Lue lisää Eevasta!

Eeva Halme – luovuusvalmentaja ja kuvataiteilija

Kokenut luovan ongelmanratkaisun ja brändin kehittämisen ammattilainen, kansainvälisesti palkittu Art Director sekä Strategisen markkinoinnin asiantuntija ja yritysjohdon konsultti. Expressiivisen taideterapian sekä Mindfulness työyhteisössä koulutukset antavat vahvan osaamisen Luovuusvalmentajaksi yrityksille. Värien käytöstä ja voimaannuttavista maalauksistaan tunnettu kuvataiteilija, jolla seuraava yksityisnäyttely 1. – 27.3.2024 Espoon Kulttuurikeskuksessa.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu