WEBINAARIT

Johtajuusseminaari 2022: Onnistu vastuullisuuden johtamisessa!

Ajankohta 10.02.2022 kello 14.00‐16.00
Sijainti
YouTube
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Kuinka vastuullisuustyötä johdetaan strategisella tasolla? Miten vastuullisuus saadaan osaksi organisaation strategiaa? Ja miten onnistua vastuullisuuden johtamisessa?

Tervetuloa johtajuusseminaariin 10.2.2022 kuulemaan vastauksia kuinka vastuullisuustyötä johdetaan onnistuneesti. Johtajuusseminaari on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa yhteen esihenkilöinä ja johtajina työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet pohtimaan johtamisen ajankohtaisia ilmiöitä.

Omat näkemyksensä ja kokemuksensa ajankohtaiseen keskusteluun tuovat Vaasan yliopiston vastuullisuus- ja eettisyysjohtaja Tommi Lehtonen sekä HAM:n Helsinki Biennaalin tuotantopäällikkö Jonna Hurskainen.

Seminaarin paneelikeskustelussa vastuullisuuden onnistunutta johtamista pohtivat:

  • Päivi Anttikoski, SOK:in S-ryhmän markkinoinnista, viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja
  • Niina Hattunen, Ilosaarirockin ja Joensuun popmuusikot ry:n toiminnanjohtaja
  • Saana Rossi, kirjailija, advisor ja ex-HR-johtaja

Seminaari pidetään Youtube-striiminä 10.2.2022 klo 14.00–16.00.

Seminaarin juontaa Helsingin Sanomien talouden ja politiikan toimittaja Alma Onali. Aiemmin myös kulttuuri- ja ulkomaantoimittajana työskennellyt Onali on työssään perehtynyt erityisesti erilaisiin vastuullisuuskysymyksiin, niin ilmaston kuin ihmisoikeuksienkin näkökulmasta.

Seminaarin tarjoavat Kuntien asiantuntijat -Kumula ry, Museoalan ammattiliitto MAL ry, Skilla ry, Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry, Taide ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry sekä Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry.

Seminaari on avoin ja maksuton jäsenillemme, mutta muistathan ilmoittautua, jotta saat linkin striimiin. Ilmoittaudu seminaariin tämän linkin kautta.

Ilmoittautuminen päättyy 9.2.2022 klo 14.00. Tapahtumasta ei tehdä tallennetta, joten varaathan ajan jo kalenteristasi!

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja innostumaan johtamisesta!

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu