TAPAHTUMAT

Skillan kevätkokous

Ajankohta 28.04.2022 kello 17.00‐20.00
Sijainti
Sokos Hotel Presidentti / Zoom
ilmoittaudu

Skilla ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään to 28.4. klo 17 hybridikokouksena. Kokouspaikka on Sokos Hotel Presidentti Helsingissä, etäosallistujille Zoom.

Halukkailla on mahdollisuus osallistua tutustumiskierrokselle Sokos Hotel Presidentissä klo 16.30. Lisäksi ennen kokousta Haaga-Helia ammattikorkeakoulun osaamisaluejohtaja Marjaana Halsas kertoo Haaga-Helian tradenomikoulutuksen ajankohtaiset kuulumiset.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, esimerkiksi hyväksytään viime vuoden toimintakertomus sekä tilinpäätös.

Lisäksi Skillan hallitus kutsuu jäsenet keskustelemaan osoitteessa Eerikinkatu 20 sijaitsevan, yhdistyksen omistaman n. 75-neliöisen toimitilan mahdollisesta myynnistä. Hallitus esittää kevätkokoukselle, että kokous valtuuttaisi toimiston ja hallituksen selvittämään toimiston mahdollista myyntiä ja että toimitilan myyntiin laittamisesta päätettäisiin syyskokouksessa 2022. Toivomme, että mahdollisimman moni jäsen pääsisi keskustelemaan ja päättämään tästä isosta yhdistyksen tulevaisuuteen vaikuttavasta kysymyksestä.

Huom. Yhdistys sai huhtikuun alussa kaupungilta ennakkopäätöksen, jossa huoneiston muuttamista asumiseen poiketen kantakaupungin 1. kerroksia koskevasta rakennuskiellosta ei pidetty mahdollisena. Tästä syystä hallitus on päättänyt muuttaa esitystään, ja kevätkokouskutsua on täsmennetty näiltä osin.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen päättyy 28.4.2022 klo 9.00. Ilmoittaudu tästä >>

Kokousmateriaalit: Julkaistaan verkkosivujemme Materiaalit-osiossa 11.4.2022.

Tarjoilut: Tarjoamme kevyen päivällisen 14.4.2022 klo 12 mennessä läsnäolevaksi ilmoittautuneille. Viimeistään 26.4. ilmoittautuneet etäosallistujat saavat koodin, jolla voi itse noutaa pullakahvit (norm. kahvi/tee ja paistotuote) miltä tahansa R-kioskilta.

Lämpimästi tervetuloa!

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu