TAPAHTUMAT

Opastus Amos Rexin Maanala-näyttelyyn

Ajankohta 04.05.2022 kello 17.30‐18.15
Sijainti
Amos Rex, Mannerheimintie 22–24, Helsinki
Hinta Pääsylipun hinta (20/15/5€ tai Museokortti)
ilmoittaudu

Tervetuloa opastukselle Amos Rexin Maanala-näyttelyyn yhdessä muiden skillalaisten kanssa! Mukaan mahtuu 15 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maanalainen maailma on arvoituksellinen, jännittävä, houkutteleva, vaarallinen ja salaperäinen. Maanpinnan alta ei löydy pelkästään maata, mineraaleja ja juuria. Siellä on myös tulivuorten hehkuvaa magmaa, maanalaisia vesisuonia, tutkimattomia luolia, kaninkoloja, katakombeja ja metrotunneleita.

Maanala-ryhmänäyttely tutkii neljän eri teeman kautta sitä, miten taiteilijat ovat läpi vuosisatojen kuvanneet maailmoja jalkojemme alla. Laajassa näyttelyssä on esillä 101 teosta 62 taiteilijalta. Teokset vievät meidät maankamaran luoliin ja onkaloihin, mytologisiin kuoleman valtakuntiin, kirjallisuuden kaninkoloihin ja jalkojemme alla olevan maan hyödyntämisen jälkiin.

Museon pääsylippu (20/15/5€ tai Museokortti) on omakustanteinen, opastuksen tarjoaa Skilla.

Intro alkaa klo 17.30, ja paikalla tulee olla viimeistään 10 minuuttia etukäteen. Tapaamme Lasipalatsin sisäpihan puoleisella esteettömällä sisäänkäynnillä ja suuntaamme klo 17.20 alakertaan ryhmäkassalle, jossa osallistujat maksavat itse pääsylippunsa tai näyttävät Museokorttia.

Ilmoittauduthan viimeistään 3.5. klo 12. Muutokset varauksiin ovat mahdollisia, jos Amos Rex koronatilanteen vuoksi joutuu tekemään esimerkiksi lisärajoituksia yleisömäärään.

 

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu