YHTEISTYÖKUMPPANIEN KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT

Perehdyttäjä, sisäinen kouluttaja -koulutus

Ajankohta 19.4 ‐ 20.04.2023 kello 09.00‐16.00
Sijainti
Haaga-Helia, Haagan kampus, Pajuniityntie 11
Hinta Maksullinen, Skillan jäsenille -20 %
ilmoittaudu

Tämä Haaga-Helian koulutus kehittää osaamistasi perehdyttäjänä ja valmentajana. Uuden työntekijän rekrytointi ja perehdytys on niin kallista, että se kannattaa tehdä kunnolla. Hyvin suunniteltu ja toteutettu perehdytys mahdollistaa uuden työntekijän nopean kehittymisen ja suoriutumisen, jolloin yritys pääsee tavoitteisiin.

Onnistuminen edellyttää perehdyttäjältä oppimiseen, vuorovaikutukseen, motivointiin, sitoutumiseen sekä yritykseen ja työtehtävään liittyvää osaamista.

Koulutuksen aikana käydään läpi perehdytysprosesseja, tuotetaan vuorovaikutusharjoituksia, suunnitellaan tilaisuuksia, perehdytään oppimisprosessiin sekä tarkastellaan motivaatioita ja asenteita.

Skillan jäsenet ovat oikeutettuja -20 % alennukseen koulutuksen hinnasta (580 eur + alv 24% = 719,20 eur). Hinta sisältää opetuksen, materiaalin, tarjoilut (aamu- ja iltapäiväkahvit ja lounas), ohjauksen ja palautteen. Alennuksen saadaksesi valitse ilmoittautumislomakkeella vaihtoehto ”Oikeutettu etuun” ja kirjoita Etukoodi-kenttään koodi SKILLA2023.

Viimeinen ilmoittautumispäivä koulutukseen on 5.4.2023. Koulutusta koskevat lisätiedot löytyvät ilmoittautumislinkin kautta.

 

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu