TAPAHTUMAT

Etäopastus: Egyptin loisto, Amos Rex

Ajankohta 18.03.2021 kello 18.00‐19.00
Sijainti
Zoom
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Tervetuloa juhlistamaan Aito HSO:n nimenmuutosta Skilla ry:ksi etäopastuksella Amos Rexin ainutlaatuiseen Egyptin loisto -näyttelyyn to 18.3. klo 18!

Etäopastuksella syvennytään tarinoiden, tunnelmien ja taustojen kautta Egyptin loisto -näyttelyyn. Opastus ei tapahdu näyttelysalissa kiertäen, vaan näyttelyyn tutustutaan kuva- ja videoesityksen avulla. Opastuksella esineitä voi tarkastella lähempää kuin mikä museovierailulla on mahdollista! Pääset kuulemaan muun muassa muinaisen Egyptin jumalista ja faraoista, kurkkaamaan kissamuumion sisälle sekä näyttelyn kulisseihin! Etäopastus tarjoaa tauon arkeen: se sisältää aisteja herättäviä mielikuvaharjoituksia ja virkistäviä tehtäviä. Opastuksen aikana voit kysyä kysymyksiä.

Lue lisää näyttelystä.

Opastus kestää 45 minuuttia. Sen aluksi nostamme etänä maljan Skilla ry:lle, joten varaa mukaasi lasillinen kuohuvaa!

Opastukselle mahtuu 100 Skilla ry:n jäsentä (jäsenyys tarkistetaan). Ilmoittaudu viimeistään 17.3.: https://webropol.com/ep/skilla-amosrex

Etäopastus toteutetaan Zoom-alustalla. Tietokoneella osallistuttaessa Zoomia ei tarvitse ladata vaan opastukseen voi liittyä selaimen kautta. Älypuhelimella tai tabletilla osallistumista varten kannattaa ladata ilmainen Zoom-sovellus valmiiksi laitteellesi. Etäopastusta ei saa taltioida.

P.S. Senioriverkosto järjestää omat etkot etäopastukselle.
Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu