WEBINAARIT

Webinaari: Voimaa mielen hallinnasta

Ajankohta 23.01.2024 kello 08.00‐09.00
Sijainti
Microsoft Teams (osallistumislinkki lähetetään edeltävänä päivänä)
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Voimaa mielen hallinnasta

Epävarma maailmantilanne, kiire ja paine asettavat haasteita jaksamiselle, itsensä johtamiselle ja mielen hyvinvoinnille. Lisäksi hybridityö vaikuttaa väistämättä yhteisöllisyyden tunteeseen töissä. Näitä asioita voidaan kuitenkin tukea yksin ja yhdessä. Andas järjestää kaikille skillalaisille mielen hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä tukevan webinaarin – olet lämpimästi tervetullut kuulemaan ja osallistumaan! Tilaisuus järjestetään kaupallisessa yhteistyössä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen aukeaa ma 18.12. klo 18.00. Ilmoittaudu viimeistään 22.1.2024 klo 11.59.

Peruutusehto: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!


Tutustu kouluttajaamme Eevaan!

Eeva Jaakonsalo Andas Oy:sta antaa luennolla oivalluksia ja käytännön ideoita kestävään asiantuntijatyön tekemiseen ja samalla myös yhteistä sanastoa mielen hyvinvoinnista keskustelemiseen. Eevalla on 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja yritysvalmennuksesta. Hän valmentaa yritysten ylintä johtoa, esimiehiä ja asiantuntijoita ja on kysytty puhuja yrityksissä, asiakastilaisuuksissa ja seminaareissa. Hän on myös kokenut ja erittäin pidetty fasilitaattori.

 

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu