Elina Havu
Uutiset

Hae Skilla ry:n hallituksen opiskelijajäseneksi

Haemme alumni- ja ammattijärjestön kehittämisestä ja opiskelijoiden äänen esiin tuomisesta kiinnostunutta opiskelijaa toimimaan hallituksen jäsenenä.

Skilla ry:n uusittujen sääntöjen mukaisesti hallitukseen valitaan tämän vuoden syyskokouksessa ensimmäinen äänivaltainen opiskelijajäsen. Tähän saakka hallituksessa on toiminut hallituksen kutsumana Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ainejärjestö HSOY:n edustaja puhe- ja läsnäolo-oikeudella, mutta nyt haluamme antaa opiskelijoille entistä kuuluvamman äänen yhdistyksemme toiminnassa.

Haemme alumni- ja ammattijärjestön kehittämisestä ja opiskelijoiden äänen esiin tuomisesta kiinnostunutta opiskelijaa toimimaan hallituksen jäsenenä. Tule siis mukaan hallitukseen vaikuttamaan!

Hallitustyössä pääset mukaan tekemään tärkeää työtä jäsenten ja etenkin opiskelijoiden hyväksi ja saat samalla itse laajan yhteistyökumppaniverkoston sekä upeita kokemuksia, joita voit hyödyntää myös opinnoissasi sekä työelämään siirtyessäsi.

Hallituksen kokouksia on noin 8–10 vuodessa, minkä lisäksi hallituksen jäsenet osallistuvat toimikuntatyöskentelyyn sekä edustavat järjestöä jäsen- ja sidosryhmätilaisuuksissa. Hallituksen jäseniltä toivotaan valmiutta ilta- ja viikonlopputilaisuuksiin sekä sitoutumista hallitustyöhön ja järjestön toimintaan.

Hallituksessa teet tärkeää työtä jäsenten ja etenkin opiskelijoiden hyväksi ja saat itse laajan yhteistyökumppaniverkoston sekä upeita kokemuksia, joita voit hyödyntää myös opinnoissasi sekä työelämään siirtyessäsi.

Olethan…

  • Skilla ry:n jäsen
  • kerännyt vähintään 60 opintopistettä
  • aktiivinen toimija opiskelijayhteisössäsi
  • aidosti kiinnostunut ammattiyhdistystoiminnasta ja sen kehittämisestä
  • valmis toimimaan opiskelijayhteisösi ja Skillan välisenä edustajana ja näkyvyyden lisääjänä ammattikorkeakoulullasi

Hallituksessa toimiminen ei edellytä aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta, aktiivinen asenne ja tekemisen ilo riittävät!

Kiinnostuitko? Toimi näin

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi toiminnanjohtaja Elina Havulle 16.11. mennessä. Kerro hakemuksessasi…

  • Miten täytät hakuvaatimuksemme
  • Miksi haet ko. paikkaa
  • Millaisena näet Skilla ry:n tulevaisuuden opiskelijoiden kannalta

Hallituksen opiskelijajäseneksi hakevien esittelyt julkaistaan verkkosivuillamme 17.11.

Kaikki ehdokkaat esittäytyvät myös syyskokouksessa 27.11.

Ehdolle hallituksen opiskelijajäseneksi voi asettua myös ilman ennakkoilmoitusta syyskokouksessa.

Lisätietoja hallitustyöskentelystä voit kysyä puheenjohtaja Heli Suomivuorelta tai toiminnanjohtaja Elina Havulta.