Maria Talvela
Uutiset

Skilla tuomitsee Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan – Teboil-jäsenetu päättyy, tuemme lapsia kriisin keskellä

Keskusjärjestömme Akavan tavoin Skilla tuomitsee jyrkästi Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan. Ihmishenkien menettämisen ohella sota tulee vaikeuttamaan tavallisten ihmisten elämää sekä Ukrainassa että Venäjällä. Samalla sillä tulee olemaan vakavia kielteisiä vaikutuksia turvallisuuteen, hyvinvointiin ja talouteen koko Euroopassa.

Lue työmarkkinakeskusjärjestöjen kannanotto kokonaisuudessaan >>

Teboil-jäsenetu päättyy

Akavan Erityisalat on lopettanut yhteistyönsä Teboilin kanssa liittyen Ukrainan tilanteeseen. Teboil-jäsenetu on virallisesti poistunut lauantaina 26. helmikuuta, ja jäsenkortteihin ohjelmoitu alennus ei enää ole toiminnassa. Nykyisissä jäsenkorteissa vielä näkyvä Teboilin logo poistuu kortteja uudistettaessa.

Oy Teboil Ab:n omistaa sataprosenttisesti venäläinen öljy-yhtiö Lukoil.

Kannustamme jäsenistöämme huomioimaan, että suomalaiset Teboil-yrittäjät tarjoavat myös palveluita, joista ei aiheudu tulonsiirtoja Venäjälle.

Tuemme lapsia kriisin keskellä

Skilla on tehnyt lahjoituksen UNICEFille yhdessä Akavan Erityisalojen kanssa. Yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua kärsimään sodasta. UNICEF yhteistyökumppaneineen suojelee lapsen oikeuksia terveyteen, koulutukseen, suojeluun, veteen, sanitaatioon ja hygieniaan konfliktin molemmilla puolilla.

Lahjoita >>

Miten voin auttaa?

Akavan Erityisalat ja Coolla järjestävät 10.3. Miten minä voin auttaa? -webinaarin, joka tarjoaa useita konkreettisia vinkkejä hädässä olevien auttamiseksi. Lue lisää ja ilmoittaudu >>

Jaa artikkeli