Tiedotteet

Nimenmuutos: AitoHSO ry on nyt Skilla ry

Hallinnon ja toimistotyön korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden ammatti- ja alumnijärjestö AitoHSO ry vaihtaa nimensä 18.3. Skilla ry:ksi. Samalla julkistetaan yhdistyksen uusi visuaalinen ilme.

Lue lisää
Uutiset

Skillan toimisto kesätauolla

Skillan toimisto on kesätauolla 24.6.–30.7.2021. Akavan Erityisalat päivystää myös kesällä.

Maria Talvela
Uutiset

Skilla-stipendi on jaettu

Kevään 2021 Skilla-stipendi on jaettu! Stipendi myönnetään Janika Markkilalle ja Evita Niskaselle.

Maria Talvela
Tiedotteet

Akavan Erityisalojen tutkimus: Julkisen hallinnon arvostus kasvanut selvästi

Suomalaisten mielipiteet ovat muuttuneet julkiselle hallinnolle yhä myönteisempään suuntaan, kertoo Kantar TNS:n gallup. Hallinnon ja toimistotyön korkeasti koulutettuja asiantuntijoita edustava Skilla ry muistuttaa, että hyvin hoidetun hallinnon ansiosta jokainen työntekijä voi keskittyä oman asiantuntemuksensa kannalta olennaiseen työhön. Tämä pätee kaikilla sektoreilla.

Maria Talvela
Uutiset

Uusi aika – uusi Skilla-osaaja

Työn murros myllertää ”Aitoa” toimistotyötä. Jo pitkään on ollut selvää, että työ edellyttää moniosaajuutta, asiantuntijuutta ja vahvaa digitaalista tietotyön hallintaa. Muuttuvia työrooleja kuvaa myös erilaisten titteleiden kirjo. Nyt uudet teknologiat, kuten tekoäly ja robotiikka, mahdollistavat työroolien kehittämisen entistäkin tehokkaammin. Uusi aika on herättänyt vahvan tarpeen muutokseen. Laajan yhteisöllisen työstön pohjalta syntyi Skilla. Millainen on Skilla-osaaja?

Eija Kärnä
Eija Kärnä