TAPAHTUMAT

Aktiivi-iltapäivä Linnanmäellä

Ajankohta 21.05.2022 kello 12.50‐18.00
Sijainti
Linnanmäki, os. Tivolikuja 1, Helsinki
ilmoittaudu

Oletko kiinnostunut toimimaan aktiivisemmin Skilla-yhteisössä? Lämpimästi tervetuloa Aktiivi-iltapäivään Linnanmäelle la 21.5. klo 12.50 alkaen! Aloitamme yhteisen lounaan ja tulevan toiminnan suunnittelun merkeissä, ja lopuksi on mahdollisuus päästä virkistäytymään yhdessä Kaikki peliin! -ottelun merkeissä. Toivotamme niin ensikertalaiset kuin pitkän linjan aktiivit tervetulleiksi mukaan – mitään ennakko-osaamista ei vaadita!

Hurlumhei-ravintolassa nautitun lounaan jälkeen, ennen yhteisen suunnittelun ja keskustelun aloitusta, kuulemme Linnanmäen puheenvuoron heidän tekemästään vastuullisuustyöstään ja siitä, mitä mahdollisuuksia heidän yritysmyyntinsä voi meille tarjota.

Keskitymme yhteisen työskentelyn aikana pohtimaan ratkaisuja Skillan ajankohtaisiin edunvalvonnallisiin kysymyksiin, esimerkiksi jäsenkyselyn tuloksiin jäsenistön kohtaamasta epäasiallisesta kohtelusta.

Päivän päätteeksi pelattava Kaikki peliin! -ottelu haastaa meidät kilpailemaan toisiamme vastaan Linnanmäen taitopeleissä ottelumestarin johdattelemana. Ottelun aikana treenataan heittokättä, tarkkuutta ja yhteispeliä. Joukkueet voivat saada lisäpisteitä haastamalla ottelumestarin mukaan pelaamaan. Peli sisältää yhteensä 6 pelilippua ja 3 laitelippua.

Linnanmäen vinkkejä Kaikki peliin! -otteluun valmistautumisesta.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään to 19.5. klo 12. Kaikki peliin! -otteluun mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Päivän ohjelma:

12.50 Tapaaminen Linnanmäen pääportin luona ja lounas
14.00 Siirtyminen Tivoli Saliin, tauko
14.10 Linnanmäen puheenvuoro
14.30 Yhteistä työskentelyä Skillan edunvalvontaan liittyen
16.00 Kaikki peliin! -ottelu (kesto noin 2h)

Päätämme päivän noin klo 18.00, mutta sen päätteeksi on mahdollisuus jäädä vielä halukkaiden kollegojen kanssa viettämään aikaa Linnanmäelle ja nauttimaan sen palveluista.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot: Toiminnanjohtaja Elina Havu, elina.havu@skillary.fi, p. 040 718 5845

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu