Elina Husa
Uutiset

Jäsenmaksuun suunnitteilla muutoksia

Akavan Erityisalojen yhdistysjäsenmaksun muuttuessa myös Skilla ry aikoo muuttaa jäsenmaksuaan prosenttiperustaisesta kiinteäksi.

Akavan Erityisalojen 10.4. kokoontunut kevätliittokokous teki päätöksen jäsenyhdistyksiä koskevan jäsenmaksumallin muuttamisesta. Kokousedustajamme äänestivät tuolloin jäsenmaksumallin muuttamisen puolesta vuoden 2020 toimintasuunnitelmamme mukaisesti: ”Yhdistyksen tavoitteena on siirtyä AE-yhteisössä prosentuaalisesta jäsenmaksusta kiinteään kuukausimaksuun, joka selkiyttäisi järjestelmää.”

Tärkeimmät tavoitteemme jäsenmaksu-uudistuksessa ovat olleet jäsenmaksun maksamisen helpottaminen ja mediaanijäsenmaksumme saaminen kilpailukykyisemmäksi.

Jäsenmaksu-uudistuksella haluamme helpottaa Skillaan liittymistä ja kuulumista: prosenttien laskeminen ei enää aiheuta päänvaivaa vaihtelevien tulojen kanssa, johtui vaihtelu sitten työn lisistä, palkankorotuksesta tai lomarahoista. Olipa jäsenmaksusi työnantajaperinnässä tai itse maksettavana, sinun ei jatkossa tarvitse pohtia maksun suuruutta, vaan tiedät tarkkaan mitä maksat ja mitä sillä saat: edunvalvontaa sinun ammattitaitosi arvostuksen takaamiseksi työelämässä, koulutuksia työelämässä hyödyllisistä taidoista, sekä virkistymistä vertaisten seurassa.

"Tärkeimmät tavoitteemme jäsenmaksu-uudistuksessa ovat olleet jäsenmaksun maksamisen helpottaminen ja mediaanijäsenmaksumme saaminen kilpailukykyisemmäksi."

Yhdistyksen syyskokouksessa päätetään kiinteän jäsenmaksun suuruus, ja uusi, kiinteään maksuun perustuva kuukausimaksu astuu näillä näkymin voimaan vuoden 2022 alusta. Kutsut lähtevät marraskuussa, nyt kannattaa siis päivittää jäsentietoihin sähköpostiosoite ja tarkkailla postia!

 


 

Kysymyksiä jäsenmaksu-uudistuksesta? Tutustu UKK:hon.